Afrekenen met wanbetalers

Het betalingsgedrag van afnemers is voor een belangrijk deel bepalend voor de liquiditeitspositie van een onderneming. Ondernemers kunnen niet gezond ondernemen zonder een nauwkeurig en sluitend debiteurenbeheer. Toch kunt u niet altijd voorkomen dat sommige facturen onbetaald blijven en debiteuren moeten worden aangemaand.

Specialisten in incassorecht

Ondanks al uw inspanningen kan het zijn dat de debiteur niet te bewegen is tot betaling. Hoe kunt u het beste omgaan met een debiteur die niet betaalt en hoe kunt u eventuele schade voorkomen? Lodge Advocaten kan u terzijde staan bij het incasseren van openstaande vorderingen. Onze advocaten kennen alle juridische mogelijkheden om onwillige debiteuren tot betalen te bewegen, steeds met oog voor uw mogelijke commerciële belangen.

Incassotraject

Kenmerkend voor onze werkwijze is een kort incassotraject waarbij steeds nauwgezet wordt gecontroleerd of de aangeschreven debiteur reageert en betaalt. In overleg met u wordt daarbij stapsgewijs toegewerkt naar het incasseren van uw openstaande factuur.

Hulp bij incasso nodig?

Onze specialisten weten raad

Plan een vrijblijvend intakegesprek  met een advocaat incassorecht.