Al onze advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Postbus 30851, 2500 GW Den Haag, tel. 070 – 335 35 35, info@advocatenorde.nl. Op www.advocatenorde.nl kunt u relevante wet- en regelgeving inclusief de Gedragsregels raadplegen. Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur, zie: https://loket.degeschillencommissie.nl/Web/Site/default.aspx?m=commissie&code=adv.

Giaco Nijman

Advocaat

Giaco Nijman is met name werkzaam op het gebied van het contracten- en ondernemingsrecht.

Binnen deze rechtsgebieden houdt hij zich bezig met bijvoorbeeld ondernemingsrechtelijke transacties en allerhande vormen van samenwerkingen tussen bedrijven, dit in zowel nationale als internationale context. Giaco adviseert bedrijven over uiteenlopende ondernemingsrechtelijke onderwerpen.

Rechtsgebiedenregister

Giaco Nijman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

MailLinkedin
Chantal van der Ent

Advocaat

Chantal van der Ent staat haar cliënten hoofdzakelijk bij in ondernemingsrechtelijke vraagstukken en schuldsituaties.

Bovendien procedeert Chantal regelmatig in uiteenlopende civiele kwesties, zoals op het vlak van het contractenrecht en insolventierecht.
Verder heeft zij specifieke ervaring in het bijstaan van cliënten die zich (met hun onderneming) in een problematische schuldsituatie bevinden.

Rechtsgebiedenregister

Chantal van der Ent heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene Praktijk
  • Burgerlijk recht
  • Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

MailLinkedin
Tess Beljaarts

Advocaat

Tess Beljaarts staat haar cliënten bij in de algemene civiele praktijk.

Tess houdt zich vooral bezig met het verlenen van bijstand aan cliënten die vraagstukken hebben op het gebied van het sociaal zekerheidsrecht, het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht.

MailLinkedin